Κλειστά ΚΑΠΗ, Κολυμβητήριο και αναβολή εκδηλώσεων

Για ένα μήνα κλειστά τα ΚΑΠΗ
Ο Δήμος Καλαμαριάς, μετά από διευκρίνιση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), στη διάρκεια  τηλεφωνικής επικοινωνίας της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο Φύλων, κ. Ευλαμπίας Ντόντη – Μπανιώρα, λειτουργεί κανονικά τα Ιατρεία και τις υπηρεσίες φυσιοθεραπείας του ΚΑΠΗ, σύμφωνα με τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Όλες οι άλλες δομές του ΚΑΠΗ θα παραμείνουν κλειστές για 4 εβδομάδες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης, στο πλαίσιο προάσπισης  της υγείας των ευπαθών ομάδων και σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν την Κυριακή.
Ο  Δήμος Καλαμαριάς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και για οτιδήποτε άλλο τυχόν προκύψει θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Κολυμβητήριο
Λόγω των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την διάδοση του κορωνοϊού ,ΟΛΑ τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού αναστέλλονται προληπτικά έως τις 25 Μαρτίου 2020.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση την ημερομηνία αυτή.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, για προληπτικούς λόγους έως την παραπάνω ημερομηνία.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις και στις βιβλιοθήκες

Μετά από μια σειρά επαφών που είχε ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Γιαννακός με ειδικούς γιατρούς στο αντικείμενο της αντιμετώπισης λοιμώξεων και πάντα συνδυαστικά με την πειθαρχημένη τήρηση των οδηγιών και συστάσεων του ΕΟΔΥ, εξετάζεται το ενδεχόμενο σε συνέχεια αυτής των σχολικών κτηρίων, που έγινε τις προηγούμενες μέρες, απολύμανση όλων των δημοτικών αθλητικών χώρων, των θεατρικών αιθουσών, των δημοτικών βιβλιοθηκών και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.
Χωρίς πανικό, με υπευθυνότητα και με αισιοδοξία, όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και θα υπάρξει ενημέρωση για νέες ημερομηνίες.
Λόγω των απολυμάνσεων οι παρακάτω βιβλιοθήκες θα εξυπηρετούν το κοινό από τις 8.30π.μ.- τις 2.30μ.μ. :
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη 9/3
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι 10/3
Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς 10/3