Αν αυτό δεν ήταν debate τότε τι ήταν;

Σε επικοινωνία της εκπροσώπου μας και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Έφης Πικούνη με την γραμματεία του τηλεοπτικού σταθμού  atlastv για το θέμα της μη κλήσης του Αβραάμ Περσίδη στο debate των υποψήφιων δημάρχων Καλαμαριάς η απάντηση που εδόθη ήταν ότι δεν είναι debate και ότι θα γίνουν και άλλες εκπομπές.

Πρώτον, όποιος παρακολούθησε την εκπομπή θα είδε ότι ήταν ένα καθαρό debate, χωρίς παράλληλους μονολόγους μάλιστα αλλά με ζωντανό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων και της παρουσιάστριας. Αν αυτό δεν ήταν debate τότε τι ήταν;

Δεύτερον, στο συγκεκριμένο κανάλι έχει προηγηθεί συνέντευξη του κυρίου Δαρδαμανέλη 23 λεπτών στις 4/12/2018 στην ίδια δημοσιογράφο (https://www.youtube.com/watch?v=Ey5QporfTm0) και του κυρίου Τεμεκενίδη 11 λεπτών στης 2/11/2018 στο ίδιο κανάλι (https://www.youtube.com/watch?v=R_rD8SVPaAM), άρα  αν υπήρχε αμεροληψία θα μπορούσε να λείπει κάποιος από τους δύο προαναφερθέντες και στο πάνελ να ήταν παρών ο Αβραάμ Περσίδης.

Τρίτον, θα μπορούσε να αναφερθεί στην αρχή της εκπομπής ότι για λόγους π.χ. στενότητας τηλεοπτικού χρόνου λείπει ο Αβραάμ Περσίδης τον οποίο θα καλέσουμε σε μια άλλη εκπομπή. Αν τους διέφυγε ότι υπάρχει και άλλος υποψήφιος δήμαρχος, μετά από τα τηλεφώνα των εκπροσώπων μας θα μπορούσαν να το διορθώσουν ζωντανά.