Δεν γνώριζαν;……Ας πρόσεχαν

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην νυν και την τέως Διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς ως προς την οικειοποίηση του έργου στο πάρκο Ούλοφ Πάλμε στην Ν Κρήνη!

Η σημερινή Διοίκηση του κ. Δαρδαμανέλη, αν μη τι άλλο, κάνει αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε με την δικαιολογία ότι ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία επί των ημερών του!! Μέχρι εδώ όλα καλά! Το να προσπαθεί όμως επικοινωνιακά να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο, την στιγμή που όταν το 2017 ήταν στην αντιπολίτευση το καταψήφισε ως έργο, είναι και άκομψο και παραπλανητικό για τον Καλαμαριώτη.

Από την άλλη η παράταξη του τέως Δημάρχου κ. Μπακογλίδη, θα έπρεπε να το γνωρίζει ότι αυτά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όταν οι Διοικήσεις αλλάζουν! Εκείνο που τους πειράζει είναι ότι επειδή Διοίκησαν τον Δήμο τα τελευταία 20 συναπτά έτη, δεν είχαν τέτοιου είδους οικειοποιήσεις! Αλλά ας πρόσεχαν αν ήθελαν να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα!

Εμείς ως παράταξη χαιρετίσαμε τόσο την εξέλιξη όσο και την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου και θα παραμείνουμε θετικοί σε κάθε έργο που σχεδιάζεται και υλοποιείται προς όφελος του κάθε δημότη, ανεξάρτητα από το ποια Διοίκηση το παραδίδει!!!

Αφήστε λοιπόν πίσω του διαξιφισμούς και ασχοληθείτε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των δημοτών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ