Δελτίο Τύπου

Πραγματικά τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες συνεχών αποκαλύψεων και καταγγελιών από την πλευρά των εργαζόμενων του Δήμου Καλαμαριάς που αναφέρονται σε προπηλακισμούς, εκβιασμό, εκφοβισμό και προέρχονται από την Διοίκηση του Δήμου αλλά και από ημέτερους του ευρύτερου κύκλου της Διοίκησης.

Η εν λόγω φασίζουσα συμπεριφορά που αφετηρία της έχει την καθεστωτική νοοτροπία των Διοικούντων αλλά και την αλαζονεία της εξουσίας, δεν μας είναι άγνωστη ούτε πρωτόγνωρη αφού την έχουμε υποστεί ως παράταξη, όταν προσπάθησε η Διοίκηση να στρέψει το σωματείο των εργαζόμενων εναντίον μας, με αθέμιτα μέσα και μεθοδεύσεις που όμως έπεσαν στο κενό διότι η αλήθεια και το δίκαιο είναι πάντοτε υπέρ αυτού που τα εκπροσωπεί. Και δεν είναι επίσης πρωτόγνωρη όταν στηλιτεύσαμε προ ολίγων μηνών (προφητικά) την αλαζονική συμπεριφορά κάποιων  αντιδημάρχων υπέρ των ημετέρων υπαλλήλων που προκλητικά αναφέρονταν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ξαναλέμε εμφατικά σε όλους τους τόνους, ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε Δήμο δεν είναι υπάλληλοι του εκάστοτε Δημάρχου και της Διοίκησής του. Και πολύ δε περισσότερο δεν μισθοδοτούνται από τον εκάστοτε Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του για να τους οικειοποιείται και να τους εργαλειοποιεί κατά το πως τον συμφέρει. Είναι υπάλληλοι του κάθε Δήμου και συνεργάτες των Διοικήσεων της κάθε Δημαρχίας.

Η παράταξή μας λοιπόν όντας στο πλευρό των εργαζόμενων του Δήμου μας και σε κοινό αγώνα ενάντια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και μεθοδεύσεις, ήταν, είναι και θα παραμείνει αταλάντευτη στα δημοκρατικά της ιδεώδη, παρέχοντας πάντοτε την δυνατότητα σε όλους και όλες να εκφράζονται είτε μέσα από τα συλλογικά τους όργανα, είτε μεμονωμένα για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί ή τους προβληματίζει.

Τέλος εφιστούμε την προσοχή στην Διοίκηση υπογραμμίζοντας τις ευθύνες της και επισημαίνουμε ότι οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, δεν θα βρουν καμία ανταπόκριση και δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργήσουν το κλίμα έντασης και πόλωσης (που επιθυμείτε) στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Για την παράταξη
Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ