#Δελτίο Τύπου

Δελτίο Tύπου – Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές (β’ γύρος)

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το σημερινό δημοσίευμα του κ. Τασιούλα στη voria.gr ότι η παράταξη μας και ο επικεφαλής αυτής ανήκει στον δεξιό πολιτικό χώρο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα το αίσχος και τα ψεύδη που επινοούν κάποιοι προκειμένου να ρίξουν λάσπη και να μεθοδεύσουν τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια.

Από ιδρύσεώς της η παράταξη μας είχε ως αφετηρία και αφήγημα την ανεξάρτητη και ακομμάτιστη πολιτικά στάση και τρόπο σκέψης για όλα τα θέματα της Καλαμαριάς και των δημοτών της. Σήμερα καλούμαστε για ακόμη μία φορά ως παράταξη να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Για όσους κόπτονται να χαρακτηρίσουν με το ιδεολογικό τους πρόσημο, τον επικεφαλής της παράταξής μας κ Περσίδη Αβραάμ, καλό θα ήταν να πληροφορηθούν για την μέχρι σήμερα πορεία του στα κοινά της Καλαμαριάς.

Σε σχέση λοιπόν και στα πλαίσια του β’ γύρου των εκλογών της Κυριακής, καλούμε τα μέλη και τους ψηφοφόρους μας, να πράξουν κατά συνείδηση.

Εμείς, ως παράταξη, παραμένουμε αφοσιωμένοι στις αρχές και στον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο δίκαιης κοινωνίας για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Καλαμαριάς.