#Νέα

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Αβραάμ Περσίδη

Οι πολίτες της Καλαμαριάς έδωσαν το σύνθημα της νίκης για την παράταξή μας, όπως ανέφερε ο κ. Περσίδης, με την συγκλονιστική παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική ομιλία. 

Μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο με τον Σταύρο Βαφειάδη και την Ειρήνη Τσαρσιταλίδου ακούστηκαν αλήθειες για την σημερινή κατάσταση της πόλης μας. 

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Αβραάμ Περσίδη ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους Καλαμαριώτες και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. 

Ξεχωριστή και συνάμα συγκινητική στιγμή, η αναφορά του κ. Περσίδη στους εκλιπόντες Στέλιο Πλακίδη, Παντελή Αποστολίδη και Γιώργο Βρασίδα και τη συνεισφορά τους στην παράταξη. Όπως είπε και ο κ. Περσίδης είναι νοητά μαζί μας στο ψηφοδέλτιο και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. 

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε μεταφραστής στη νοηματική γλώσσα για τους κωφούς παρευρισκόμενους, στους οποίους όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τον κ. Περσίδη ανταπέδιδαν το χειροκρότημα στη νοηματική. 

Τα λαϊκά προάστια του Αλέξανδρου Κυζιρίδη έντυσαν τη βραδιά με λαϊκά τραγούδια ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ποντιακά τραγούδια από τον λυράρη και τραγουδιστή Παναγιώτη Παγκαλιδη και τον δικό μας Γιάννη Παυλίδη.

Επόμενο ραντεβού

8 Οκτώβρη στις κάλπες! 

Για μια Καλαμαριά που πραγματικά μας Αξίζει !