#Events

Γέμισε το Μελίνα Μερκούρη στην ομιλία του Αβραάμ Περσίδη

Γέμισε το Μελίνα Μερκούρη στην ομιλία του Αβραάμ Περσίδη
  1. Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” , πραγματοποιήθηκε στις 23/1 η παρουσίαση του συνδυασμού “Η Καλαμαριά που μας Αξίζει” με επικεφαλής τον κ. Αβραάμ Περσίδη.

Στην ομιλία του, ο κ. Περσίδης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα και στις τοποθετήσεις, παρεμβάσεις και προτάσεις της παράταξης, κατά την έως τώρα θητεία στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς ενώ έδειξε τις προθέσεις και παρουσίασε τις θέσεις για την ερχόμενη τετραετία.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης (μέχρι και 23/1) που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Δημοτικής Παράταξης “Η Καλαμαριά που μας Αξίζει“, ευχαρίστησε τόσο τους δυο δημοτικούς συμβούλους κ. Λάζαρο Ακριτίδη και κ. Θεόδωρο Αλεπίδη, για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και μαχητικότητα στο δημοτικό συμβούλιο, τους ανά τομέα υπεύθυνους μέλη της παράταξης για την προσπάθεια τους, τους νέους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη τους αλλά και στους εξωτερικούς συνεργάτες που με την πολύτιμη βοήθεία τους έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην “ομάδα” , που μεγαλώνει καθημερινά!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, πολιτικών, άτομα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως κόσμος απλός, που μας αγκάλιασε με την αγάπη του και που με την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ενωμένοι, αχρωμάτιστοι και με μεγαλύτερο σθένος!

Σκηνοθεσία: Σταύρος Νταής
Νοηματική: Ευλαμπία Αγγέλου
Ηθοποιός: Σταύρος Βαφειάδης
Φωτογραφία: Ιωάννα Χατζηιωάννου

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη!

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ